Tom Felton


(Thomas Andrew Felton)Obrazok
    

Celkové hodnotenie

0.0/10 (0 hlasů)

Herec,   

Narodený: 22.9.1987

Miesto Narodenia: Kensington, Londýn, Anglie, Velká Británie

Herecká Filmografie:

  1. Feed (2017)  
  2. Megan Leavey (2017)
  3. A United Kingdom (2016)    
  4. Stratton (2016)  
  5. Message from the King (2016)    
  6. V mene Krista (2016)  
  7. Attachment (2015)
  8. Against the Sun (2015)    
  9. Belle (2013)
  10. In Secret (2013)  
  11. Apparition, The (2012)  
  12. Fangs of War (2012)
  13. From the Rough (2012)
  14. Labyrint (2012)  
  15. 2011 MTV Movie Awards (2011)  
  16. Teen Choice 2011 (2011)  
  17. Zrodenie planéty opíc (2011)    
  18. Harry Potter a Dary smrti - 2. (2011)    
  19. 50 Greatest Harry Potter Moments (2011)  
  20. Big Movie Premiere: Harry Potter & the Deathly Hallows Pt. 1 (2010)
 

...více

Životopis

Thomas Andrew Felton je anglický herec, který se narodil 22. září 1987 v Londýně. Vyrůstal v Surrey s matkou Sharon, otcem Peterem a třemi staršími bratry Jonathanem, Chrisem a Ashleym. Kromě hraní umí Tom dobře zpívat, takže byl členem několika sborů. V 11 letech pracoval v rybářství v Dorkingu. V té době ho také jeho bratr Chris seznámil s jeho dosavadní vášni – sportovní rybaření. Studoval West Horsley's Cranmore School (chlapecká škola) do svých 13 let. K herectví ho dostala rodinná přítelkyně, která poznala, že má Tom talent.

Dva týdny po její návštěvě už Tom vyhrál konkurz na reklamu u firmy Commercial Union a odjel natáčet do zahraničí. Na velkém plátně se poprvé objevil v roce 1997 v roli Peagreena ve snímku režiséra Petera Hewitta Pidilidi. V roce 1999 hrál Louise, syna Jodie Foster, ve snímku Anna a král. Objevil se také v několika britských televizních sériích jako například Bugs, ve které hrál Jamese, a v Second Sight, kde hrál po boku Clive Owena roli Thomase Inghama.

Od roku 2000 je však celosvětově známý jako Draco Malfoy a měl by se představit ve všech sedmi dílech Harryho Pottera.
Bez komentáře :-).
Túto osobnosť můžete okomentovat jako první.

Komentář bol úspěšne upraven!

Pro komentování musíte být přihlášeni na server. Pokud doposud nejste registrovaným členem serveru, doporučujeme se zaregistrovat.